Goed geregeld

Goed Geregeld

Is uw steun goed geregeld voor nu en later? Dit antwoord moet u natuurlijk zelf geven maar wij helpen u graag met het schetsen van een aantal mogelijkheden om zaken goed te regelen.

 

Weet u wat er komt kijken bij het regelen van uw nalatenschap?

Veel vragen komen op u af bij het nadenken over een testament. Wellicht ook lastige keuzen en vragen waar u liever helemaal niet aan denkt. Toch is nu nadenken en regelen de manier om het goed te regelen.

 

Gelukkig staat u er niet alleen voor. Wij helpen u graag. Als kleine stichting hebben wij niet alles in huis maar kunnen u wel wijzen op bijvoorbeeld het ‘Werkboek, in 5 stappen uw testament goed geregeld’ van het Rode Kruis. Dit kunt u eenvoudig aanvragen (klik hier). Uw wordt stap voor stap meegenomen in het regelen van uw testament. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan het nalaten aan goede doelen zodat ook in de toekomst hulp geboden kan worden.

 

Is fiscaal aantrekkelijk steunen is ook voor mij mogelijk?

Ja, fiscaal aantrekkelijk steunen is voor bijna iedereen mogelijk. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden door een mail te sturen naar info@vriendenvanpaterpeeters.nl

 

Copyright © All Rights Reserved